torsdag 29 mars 2012

Veterinärbesök

Igår på kvällen började Malin halta ordentligt, så ett besök hos veterinären var ett måste. Jag oroade mej förstås hela jobbdagen idag för att det är något allvarligt, att jag har matat henne fel e dyl. När vi kom fram drog hon in på kliniken, inga dåliga minnen därifrån alltså. Veterinären tryckte och böjde på benet och kom fram till att armbågsledens muskel var mycket öm och hård, dvs antagligen är det fråga om en försträckning. Hon fick smärtstillande medel och blev beordrad vila. Hah, det är minsann lättare sagt än gjort! För att Malin skulle kunna ta det lugnt inne borde vi avlägsna sofforna och katterna. Hennes favoritsysselsättning är att köra rally runt lägenheten, soffa upp och soffa ner och på vägen dutta så många katter hon hinner. Hennes reality spel, kanske hon räknar poäng. Så det här blir inte lätt... agilityträningarna är på en månads paus men tack o lov kan vi öva lydnad! Och snart kunde vi försöka på spår, det skulle vara en effektiv uttröttningsövning

Nu får vi hålla tummarna uppe för att det "bara" är en försträckning. Om det inte går om måste hon röntgas... Jag gillar de här svartvita bilderna som Camilla tog.

1 kommentar:

  1. Hoppas att det bara är en sträckning och att hon snart är fri från hälta. Piraten haltar också på en framben. Sitter just nu i telefonkö till veterinär.

    SvaraRadera